Сн.: ebay.de  Пясък от Офицерския плаж продават срещу 9 евро

...
Сн.: ebay.de  Пясък от Офицерския плаж продават срещу 9 евро
Коментари Харесай

Пясък от Офицерския плаж във Варна продават в интернет

Сн.: ebay.de 
Пясък от Офицерския плаж продават против 9 евро в една от огромните интернационалните платформи за търговия в интернет, научи Moreto.net.

``
реклама

Предлаганото количество е едвам няколко грама. Клиентите за сходна стока най-често са колекционерите на пясък из целия свят. На тяхното внимание в интернет уеб страницата има проби от най-различни плажове на планетата. Цените варират, само че не падат под 6 евро. Пясък от Сейшелите се предлага против 8 евро, от плаж в Ямайка е 10 евро, от Бали- 10 евро, от плаж в Хаваи-10 евро, от Доминиканската република-6 евро, Канарските острови- 6 евро, Австралия-10 евро, Перу-10 евро и други. В платформата се продава и пясък от плажа в Албена. Цената му е 9 евро.

Събирането на пясък от разнообразни места е занимание, което набира все по-голяма известност. Съществува даже интернационална общественост на хората с сходни ползи. Член може да стане всеки, който пожелае, без значение от пола и възрастта си.

Някои възприемат събирането на пясъчни проби като метод за забавление и разпределяне. Учителите и преподавателите пък употребяват пясъка за образователна и научна цел. Някои си служат с пясъка в изкуство или снимка. Повечето от членовете на организацията употребяват пясъка като спомен за отминали събития и ваканции.

Пясъчната проба може да бъде разказана от позиция на размера на зърната, цвета, състава, морфологията (ъглова форма и форма) и повърхностната текстура. Размерът на зърното е резултат от няколко фактора, в това число състав, продължителност, тежест на атмосферните условия, транспортно разстояние от мястото на генезис и физическо подбиране по вятърни и / или водни течения.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР